top of page
18A9ABFE-4D7A-4649-9E67-46B6762B37A7.JPG

Om
HANANAA Creative

HANANAA Creative är en kreativ och agil marknadsföringsbyrå driven av mig, Hanna, en 35-årig kreativ själv som brinner för marknadsföring och allt som har med bild, text och video att göra. Jag erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom webbdesign & skapande av hemsidor, innehållsskapande, översättningar (SE, ENG, FI), copywriting & skrivande, email-marknadsföring  och mera. Företaget grundades år 2018 i Finland var jag då bodde, men har sedan dess flyttats över till Sverige när jag själv bosatte mig i det avlånga landets vackraste delar nere i fina Skåne.  Jag finns här för dig vare sig ditt företag och du är baserade i Sverige, Finland eller någonstans långt, långt borta!

"Creativity is intelligence having fun"

Albert Einstein

Vem är Hanna? Grundare och VD.

Hanna är en kreativ själv som alltid brunnit för att skapa. Alltid älskat att skriva och fota samt nästan haft ett behov av att få "dela med sig", vare sig det varit via sin blogg (bloggandet höll i sig i mer än 12 år), sina sociala medier eller i sitt arbete. En naturlig språkbegåvning som pratar & skriver 3 språk flytande: svenska, finska och engelska.  Lite av en perfektionist med det där speciella ögat för "vad som ser ut bra ut" och dessutom en god trendspanare. Analytisk, med en förmåga att alltid se till "the big picture". En arbetsmyra som gillar att prestera, men också älskar att njuta av livet och upptäcka världen. Har ett stort intresse för holistisk hälsa & välmående. En person med stora drömmar och en passion för livet som återspeglar sig i hennes arbete!

682CE096-8608-48B0-BDF0-F92E47AFADA6.JPG
  • Vit Pinterest Ikon

"As a little girl, I was always very curious, always asking questions. "Why" was my favorite word. Thanks to my never-satisfied curiosity I've learned a lot through the years. I've learned to read people, to see patterns, to analyze, always looking out for the big picture. How is it all connected? And I think that this is what makes me such a great creative marketer. Or as I like to say; creative marketing ninja. Welcome to my very own, one-woman marketing agency, HANANAA Creative!"

Lofholm_Hanna (1)_redigerad_redigerad.jp
hananaacreativelogo.jpg
bottom of page