top of page

Våra kreativa marknadsföringstjänster

Skulle det skrämma dig om jag berättade för dig att vi erbjuder ett ganska brett utbud av marknadsföringstjänster? För det gör vi. Att ge HANANAA Creative ett uppdrag är som att ha din egna  lilla och väldigt agila marknadsföringsbyrå till hands.

Hemsidor & webbdesign

Att skapa din egen hemsida kan vara lite knepigt, och man kanske har varken tid eller kunskap till att göra det själv. Snyggt ska det bli också. Låt mig göra jobbet istället! Med erfarenhet i Shopify, Wordpress, Wix och Squarespace kan jag hjälpa dig att bygga upp en hemsida på valfri plattform. Jag hjälper dig från start till slut och kan även ge dig en liten skolning i hur du själv uppdaterar den kontinuerligt, alternativt så finns jag kvar och hjälper dig nästa gång du behöver göra en uppdatering av hemsidan! Mitt mål är att det ska vara så enkelt & smidigt som bara möjligt.

Text & översättning

Behöver du texter till din hemsida, nyhetsbrev, sociala medier, artiklar, blogginlägg eller kanske du bara vill ha nån som kan hjälpa dig att putsa till några färdiga texter? Då kan jag hjälpa dig med det. Jag kan även vara behjälplig när det kommer till översättningar. Jag är erfaren översättare när det kommer till svenska, finska och engelska.

Sociala medier

Jag har funnits med på sociala medier sen de kom och har en lååång erfarenhet av hur det är att posta och bygga varumärke på sociala medier. Om du vill ha hjälp med att bygga upp ditt varumärke på ex. Instagram så hjälper jag dig gärna med det vare sig det gäller helheten eller enstaka inlägg & reels! 

Skärmavbild 2022-09-15 kl. 18.25.28.png

Epost-marknadsföring

Med en lång erfarenhet inom epost--marknadsföring och program såsom Mailchimp, Campaign Monitor & Active Campaign hjälper jag dig gärna med skapande av nyhetsbrev. Jag kan hjälpa dig med att välja program, designa templates och skicka dina första nyhetsbrev! Mitt mål är att det ska vara så enkelt för dig och ditt företag som möjligt.

bottom of page